Pentru o buna vizionare a acestor filme este ideal sa folositi Browsere-le Google Chrome sau Mozilla. Iar pentru o vizionare continua puteti face pauza 10 min imediat dupa ce apasati butonul play.
Pentru fimele care nu au subtitrare pe ele apasa-ti butonul CC.
Va multumim ca ati ales filmespirituale.blogspot.com si va uram vizionare placuta!

OBSERVAŢIE: În browserul Mozilla Firefox se poate instala add-on Download Helper, care vă permite să descărcaţi orice film ce apare în browser, fără să mai fiţi condiţionaţi de opţiunea de download a vreunui server.

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Sotia calatorului in timp

Server 1


Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! Astazi este duminica-dimi ! Sant un insomniac ,asa ca trezirea se face la 4-3,30.Pe langa lectura ,acest instrument imi este util in dezvoltarea personala.Asa ca filmul asta "SOTZIA CALATORULUI IN IMP" m-a pus putzin pe ganduri deoarece treaba nu echiar atat de simpla ,iar calatoria in timp,desi posibila -zic eu,e opinia mea dupa cate materiale am citit- e ceva de domeniul INIMII. Contractul facut si semnat inainte de vehiculul,unealta cu care ne deplasam in corp fizic,aici pe Pamant nu prevede SIMULTANEITATEA. Oricum e o tema de meditatzie cu tenta futurista avand in vedere schimbarea anumitor vectori (spatziutimp)

    RăspundețiȘtergere

The Exorcism of Emily Rose

p>

Vanishing on 7th Street

What dreams may come - Dincolo de vise

Padre Pio partea 1

Padre Pio partea a-2a